Background Image

Westrik Multisound

Westrik Multisound is al meer dan 25 jaar producent van professionele geluidsapparatuur voor de overhead en het bedrijfsleven en beschikt bovendien over een hoogkennisniveau in akoestisch moeilijke situaties. Voor elke individuele situatie kan desgewenst een maatoplossing ontwikkeld worden. De apparatuur die ze leveren is met de grootste zorg en precisie geproduceerd.

Bekijk de website

Eye Fashion

Voor beter zicht ga je naar Eye Fashion! Paul Graafstal staat voor je klaar voor een goede oogmeting en advies op maat. Ga jij voor een nieuwe zonnebril, bril of lenzen? Multifocaal, enkelvoudig, computerbril, zonder sterkte, alles is mogelijk!

Bekijk de website

Expired: G-Level

G-LEVEL is een jeanswinkel met een ruime keus aan jeans van de beste en meest toonaangevende merken waaronder Diesel, Replay en Pall Mall. Naast jeans bied G-level ook een uitgesproken collectie tops. G-LEVEL heeft voor iedereen wat te bieden, of het nu gaat om een leuke outfit om mee uit te gaan, of een wat meer casual voor alledaags. Het team van G-level helpt je graag met het vinden van een outfit en geeft je het juiste advies en aandacht. Tot ziens bij G-LEVEL.

www.g-level.nl

Zomer in het winkelgebied!

In Oegstgeest staat de zomer weer voor onze winkeldeuren, het zonnetje schijnt alvast volop en om het winkelgebied nog wat extra in de zomerse sferen te brengen, hebben wij alvast de bloemetjes buiten gezet! Verdeeld over ons winkelgebied vind je deze mooie roze bloemstukken, zowel in potten als in hanging baskets.

You dont have permission to register

Password reset link will be sent to your email